Reviews from Piramide Nieuwkoop

Recent reviews

5.0
Verbree
Yesterday

Nu voor de 2e keer een bestelling niet compleet. Beide keren heel toevallig de turkse pizza er niet bij. Maar na een belletje werd deze vlot nagebracht

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ilyas A
Yesterday

Lekkere spareribs, goede friet en veel extra's. Snelle levering. Zeker voor herhaling vatbaar in shaa Allah.

valentijn
19 September 2023

normaal altijd te vroeg. dit was de 1ste keer dat het eten later was

Lydia Koliloedjoer-Duijndam
18 September 2023

En weer was het perfect. Goed warm en voldoende en heel lekker. De salade was zeer vers en heerlijk. Ik kom zeker vaker. Dank.

Martijn
17 September 2023

Alles wat ik tot nu toe heb gegeten was heerlijk en vriendelijke mensen. Voor ons was het een verborgen parel.

Van Eijk
8 September 2023

Heerlijk gegeten. Leuke attentie bij ons eten.

Ans
6 September 2023

Heerlijke Calzone, snel bezorgd!

Dennis
3 September 2023

Pizza was heerlijk maar bezorging was meer dan 40 min te laat.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Kroon
21 August 2023

Shoarma was erg donker en bevatte veel harde stukjes vlees. Broodje Kebab was met bruin brood (stond nergens aangegeven) en dat was ook niet ‘jippie’. Het vlees was wel goed van bereiding en smaak. Wel jammer dat het broodje 50/50 bedekt was. Nu zat ik eerst vlees te eten en daarna enkel nog sla. Patat was ok en de saus was als vanouds lekker.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Peter Bakker
13 August 2023

Pizza's op zondagavond snel bezorgd. Waren goed warm en erg smaakvol.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Fondse
13 August 2023

Goede maaltijden stipt bezorgd dank aan kok en bezorger

Lydia Koliloedjoer-Duijndam
11 August 2023

Perfecte tijd bezorgd, het eten was weer erg lekker en goed warm. wij aan zeker nogmaals bestellen. Het is een aanrader.

Fondse
7 August 2023

Prima lekker eten op tijd geleverd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Carla De Roos
2 August 2023

Makkelijk te bestellen via de app. Kwaliteit is prima. Vlot bezorgd. Goed warm. Ruime portie. Wij gaan zeker nog eens bestellen!!

J. van Smoorenburg
2 August 2023

Het eten was prima en ook de bezorging was goed. Alleen jullie geven een tijdsindicatie aan hoe laat jullie komen en daar hou je dan rekening mee en vervolgens staan jullie een halfuur eerder op de stoep. Heel fijn natuurlijk maar Miss een idee om dit iets minder ruim te nemen.

J
19 July 2023

Was weer heerlijk ..

Jessica
9 July 2023
EK
3 July 2023

We hadden een Durum waarvan de smaak en temperatuur prima waren, de meegeleverde knoflooksaus is erg lekker. De patat is ook erg goed, niet te donker of te slap gebakken, het was precies goed.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Lydia Koliloedjoer-Duijndam
2 July 2023

Goed op tijd en heel warm nog. Erg lekker en goed verzorgd verpakt. Wel veel maar lekker. Kom zeker nog eens terug.

B.R.P.
30 June 2023

Heerlijke pizza’s weer!

Van Eijk
25 June 2023

Aangenaam verrast, spare ribs heerlijk gekruid met Egyptische kruiden. Pizza nieuwkoop overvol belegd met Royaal vlees, pizza knapperig gebakken korst

Ylona
17 June 2023
Patrick
14 June 2023

Heerlijk eten, leuke attentie bij de bestelling, goede service en vriendelijk personeel.

D van Oudenallen
12 June 2023

We hebben lekker gegeten en bedankt voor de fles wijn

JB
12 June 2023

Uitstekend.

Edith
6 June 2023
Patrick vos
4 June 2023

Kapsalon was goed warm en goed gevuld. Dat de sla apart was is erg goed bedacht dus geen warme sla we miste alleen de komkomer en de tomaat. Maar verder top gerecht en

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Luc
27 May 2023

Gewoon top kan niet meer zeggen super lekker en warm

Laila
18 May 2023

Het eten was heerlijk! Bedankt en tot de volgende keer!

B.R.P.
14 May 2023

Heerlijke pizza’s en waren zeer snel bezorgd! Er zat zelfs een extraatje bij, super bedankt!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

William van beek
13 May 2023

Top eten

Stefanie
12 May 2023

Lekkere pizza’s en levering op de juiste tijd

Patrica
4 May 2023

Vriendelijke bezorger netje op tijd ! Pizza zijn altijd top !!

Blaauw
28 April 2023

Dit keer een pizza Hawaï besteld erg lekker en niet vet. De bodem was ook heerlijk. Broodje doner kebab was ook erg lekker. Kapsalon doner piramide heerlijk en wat fijn dat er geen sla al overheen zit maar er los bij geleverd word. We hebben heerlijk gegeten.

Ans
25 April 2023

Lekker gegeten ,goede service!

Marloes
9 April 2023

Lekkere pizza, helaas geen mogelijkheid in de app om bij het betalen fooi toe te voegen

Johan
3 April 2023

Heerlijk gegeten!!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

kranenburg
22 March 2023

Op dinsdagavond om 17:20 uur besteld en om 18:45 uur geleverd. We waren best wel teleurgesteld dat de bezorging zo lang duurde.

D
14 March 2023

Snel geleverd en lekker gegeten!

Lydia Koliloedjoer-Duijndam
28 February 2023

Perfecte smaak en op tijd bezorgd. Goed warm, alleen een puntje, de pasta was iets te zacht. Maar smaken verschillen. Kom zeker nog weer terug.

Pijl
17 February 2023

Helaas moeten bellen bestelling via de website gedaan maar kwam niet dus gebelt. Sausen in het tasje deksels sluiten niet goed ofzo dus een bende. De broodjes waren prima

Kranenburg
16 February 2023

Uitstekende kwaliteit en vlotte bezorging.

Jeannette
12 February 2023

De pizza was erg lekker.Alleen ik vroeg om extra,salami en dat vond ik een beetje weinig erop zitten.Verder was de pizza goed gr jeannette

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Gin
10 February 2023

Heerlijke pizza & pasta! Goede bezorging.

Erwin
30 January 2023

Wederom hele lekkere pizza gehad, alleen bij pizza prosciutto verwachten we wel echte prosciutto ham een geen normale ham die ook op de pita kaas zit. Desondanks heel blij met deze eindelijk eens lekkere goede pizzeria in nieuwkoop!

Henk
25 January 2023

Pasta's besteld, pizza's ontvangen

Elise
24 December 2022

Smaakte prima! Helaas wel ipv rijst patat geleverd en mn cola vergeten maar werd netjes meteen gebracht.

Johan
18 December 2022

Zo, dát is goeie shoarma! En veel! Top!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Pim
15 December 2022

Zoals altijd weer heerlijk eten en vriendelijke bezorger! Fijn dat we nu ook via de site kunnen bestellen, (postcode probleem opgelost) buiten Thuisbezorgd om!

de Koning
28 November 2022

De Pizza Döner was heerlijk en de salade was echt vers. De bezorger was er al na 20 minuten.

Egon Oltmans
21 November 2022

Prima op tijd geleverd en de spareribs waren smaakvol.

Blaauw
11 November 2022

Na de vorige keer een pizza besteld te hebben, die erg lekker was nu kapsalon en spareribs besteld en die waren ook erg lekker alle drie de menu’s zijn voor herhaling vatbaar. Wat zijn jullie vriendelijk, ga zo door hoop van harte dat jullie het draaiende kunnen houden in deze moeilijke tijd. Wij komen zeker weer terug.

Roy
30 October 2022

Spareribs besteld. Goed op smaak en gegaard. Porties waren wel wat klein. Kreeg ook patat i.p.v. rijst. Bezorging keurig op tijd, het contant afrekenen was een beetje onhandig.

Vd Pijl
27 October 2022

Zeer goede shoarma mooi vlees veel vlees goed verzorgd en optijd!! Bezorgd. Perfect ga zeker de pizza ook proberen. V

Raphaël Breurken
23 October 2022

Eten was erg lekker, goed gevult en niks slecht! Bezorging was wat lang maar hoorde dat het druk was. Maar voor deze kwaliteit maakt het niet uit.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

De kruijff
17 October 2022

Eten is prima. Geen opmerkingen over. Bezorg tijd is wel erg lang.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Emma
13 October 2022

Beste pizza in Nieuwkoop snelle bezorging! Aardig personeel

C
12 October 2022

Kwaliteit van de pizza zelf helemaal top. Bezorger snel en heel aardig. Website simpel en snel. Alleen zoals ik ook in een andere beoordeling las, het wordt aan de koude kant gelevert (meerdere productenen) terwijl ik om de hoek woon. Snel gegeten en alsnog de helft koud, dat is minder fijn om te eten.

Johan
9 October 2022

Super! De pizza’s waren top, en supersnel bezorgd! Prijs naar mijn idee iets aan de hoge kant (14,50) maar goed, smaakte top!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

D
8 October 2022

Eenvoudig bestellen ook aparte wensen zijn goed doorgekomen. Bestelling was compleet en lekker. Het had wel iets warmer morgen zijn, zeker voor de patat want dat is dan al snel niet zo lekker meer. Vandaar voor de bezorging 1 ster minder. Verder wel erg fijn dat je een berichtje ontvangt met de status van je bestelling.